07 Temmuz 2022 - Perşembe

Bir muhafazakârın hayal kırıklığı…

Yazar - Cennet Yüzer Cankılıç
Okuma Süresi: 5 dk.
209 okunma
Cennet Yüzer Cankılıç

Cennet Yüzer Cankılıç

cankilic@ritimhaber.com -
Google News

İsmi lazım değil. Bursa’nın tanınmış simalarından. Milli Görüş çizgisinde yıllardır politika yapmış, AK Parti’nin kurucularından. MÜSİAD’ın 28 Şubat yöneticilerinden.

Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisini Bursa ziyaretlerinde gördüğünde “…. Abi söyle bakalım ne var ne yok?” der.

Daha doğrusu derdi.

Çünkü artık Başbakanlığı dönemindeki kadar sık görüşemiyorlar.

Ayrıca siyasetin dışında kendisini “komşu” hukukuyla da tanırım. Geçen hafta enbursa.com olarak FSM’deki yeni çalışma yerimize hayırlı olsun ziyaretime geldi. Uzun zamandır buralarda yoktu.

Köşe yazarı arkadaşımız Yüksel Baysal’ın da katılımıyla Bursa’ya ve ülke siyasetine dair değerlendirmelerde bulunduk.

Kendisinde;

Yıllarca mücadele ettiği AK Parti’ye karşı hayal kırıklığını gördüm.

 Dedi ki:

 

Velhasılı biz AK Parti olarak demokrasi ile imtihanımızı beceremedik.

Biz AK Parti olarak ekonomi ile imtihanımızı beceremedik.

Biz AK Parti olarak kadın ile imtihanımızı beceremedik.

Biz AK Parti olarak para ile imtihanımızı beceremedik.

Biz AK Parti olarak makam ile imtihanımızı beceremedik”

*****                         ***** 

Uzun sohbetimizin sonunda altını çizdiğim diğer değerlendirmeleri şunlardı:

“ Cennet, AK Parti kendini AK Parti olarak iktidara getiren 2 ana unsurdan “adalet ve kalkınma”dan uzaklaştı. Halkla arasına bariyer koydu. Ekonomi politikalarında küresel olmaktan çıktı. Yerli ve milli üretim tamam katılıyorum ama eğer güçlü bir ülke olmak istiyorsak, ekonomimizin de güçlü olması gerekiyor ve bunun da yolu küresel ekonomide aktör olmaktan geçiyor. Yani yabancı yatırımcı çekmekten. Yabancı sermaye sadece yabancı turistle sağlanmaz.

Ve son olarak AK Parti’ye karşı gönül kırıklığını da yansıttı:

Biliyorum çok klasik bir söz olacak ama doğrusu bu. Ne zamanki yola çıktıklarını yolda bulduklarına tercih etti, kendi insanlarını sonradan iktidar nimetinden faydalanmak için gelen çıkarcılara kırdırdı, makamları ehil ve liyakat dışında olanlara teslim etti, şaşalı yaşam ile iktidar kibiri üstün geldi, işte orda bizim gibi davanın gerçek yolcuları ile sahiplerinin gönlü kırıldı”.

YENİ TEMAMIZLA, YENİ YERİMİZDEYİZ

EA Medya bünyesinde yer alan Bursa’nın önde gelen internet haber sitesi enbursa.com okurlarına daha etkin, daha objektif, daha hızlı ve daha özgün habercilik yapma adına içerik, tema, ekip başta olmak üzere bir dizi yeniliklere imza atıyor. Kısa süre önce başlattığımız çalışmalar kapsamında önce yayın politikamızı etkinleştirirken, ekibimizi genç ve dinamik isimlerle revize ederken, çalışma ofisimizi de FSM’de Bulvar Diamond’a taşıdık. (Menzil Kuruyemiş’in  üstü, A blok, Kat 3)

Yeniliklerimize şimdi de  bir süredir üzerinde çalıştığımız yeni temayı eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz.Bundan böyle haberlerimizi daha etkin ve özel tasarımlı olarak ana sayfamızda bulabileceğiniz gibi, arama motoru sayesinde de  iç sayfalarımız ve arşivimize rahatlıkla ulaşabileceksiniz.

Yine ana sayfamızda son dakika haberleri, genel siyasi haberleri, Bursa haberlerini, güncel haberleri, köşe yazarlarımızın tamamının yazı ve makalelerini, Bursaspor haberlerini, genel spor haberlerini, enbursa’nın özgün programlarını içeren TV programları ile videolarını, foto galeriyi, magazin ve cemiyet haberlerini,  ekonomi haberlerini, teknoloji ve sağlık haberlerini, dünya haberlerini, vizyondaki filmlerin afişlerini, en dergimizin tüm sayılarını, gazetelerin birinci sayfalarından oluşan zengin içeriklerden oluşan menüyü görmeniz mümkün olacak.

Ve tabii ki reklam ve ilanlarımız da bundan sonra rahatlıkla birinci ve iç sayfalarda yer alacak. 

Yani bir gazetenin birinci sayfasından başlayarak arka kapağına kadar ne kadar haber içeriği ve tasarım varsa bizim bu yeni  ara yüzümüzde de bir gazete  okuru rahatlığında ulaşabileceksiniz..

Siz okurlarımıza daha etkin ve özgün haber vermek için enbursa.com çalışanları olarak sürekli kendimizi yenilemeye devam edeceğiz…

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları