26 Temmuz 2020 - Pazar

Bakacak Çaycısı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Soylu ile görüştü!..

Yazar - Cennet Yüzer Cankılıç
Okuma Süresi: 2 dk.
2061 okunma
Cennet Yüzer Cankılıç

Cennet Yüzer Cankılıç

cankilic@ritimhaber.com -
Google News

Adı Fikret Güven. Bakacak Çaycısı olarak biliniyor. Tam bir haftadır sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı canlı yayınlarla Türkiye'nin gündemine oturdu. Hak arama mücadelesindeki samimiyeti ve onca baskıya karşı dik duruşuyla gönülleri fetheden Fikret Güven'in paylaşımları bir anda yüzbinleri aştı. Ben de geçen hafta bu canlı yayınlardan birinde tesadüfen denk geldim ve ondan sonra da sıkı takipçisi oldum.

 

Nihayet, dün sesini Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu'ya duyurma başarısını gösterdi ve mücadelesini kazandı.

 

Milyonların gönlünü fethederek, desteğini arkasına alan Bakacak Çaycısı'nın hikayesi kısaca şu:

 

***

 

Çevresinde"Hacı abi" olarak sevilen Fikret Güven 2017 yılında Milli Parklar Bölge Müdürlüğü sınırları içinde Bakacak Seyir Tepesi'nde Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan 4 metrekarelik seyyar çay ocağını 3 yıllığına kiralamış. Kendisinin söylediğine göre, burada 1 ve 1.5 TL'ye çay satmaya başladığında, Uludağ'daki cafe ve restoranlar çayı 10 kahveyi de 30 liradan satıyorlardı.Akabinde yerli ve yabancı turistlerin kazıklanmamak adına kendisini tercih etmeleriyle Fikret Güven, buradaki işletmelerle ters düşmüş. Sadece onlarla olsa yine iyi.

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN...

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları