18 Ocak 2020 - Cumartesi

Babacan'ın Bursa ekibi bugün toplanıyor!..

Yazar - Cennet Yüzer Cankılıç
Okuma Süresi: 2 dk.
1129 okunma
Cennet Yüzer Cankılıç

Cennet Yüzer Cankılıç

cankilic@ritimhaber.com -
Google News

Ahmet Davutoğlu partisini kurdu. Gelecek Partisi'nin Bursa İl Başkanlığına da 3 gün önce AK Parti Nilüfer İlçe eski Başkanı Alpaslan Yıldız getirildi.

 

Şimdi sırada Ali Babacan'ın kuracağı yeni parti var.

 

Ankara merkezli partinin kuruluş çalışmalarını tamamladığı, en geç önümüzdeki hafta isminin ve logosunun açıklanacağına dair birtakım kulis bilgileri gelmekle beraber sır perdesi hakimiyetini koruyor. Tek bildiğimiz 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül destekli, Kurucu Genel Başkanlığını Ali Babacan'ın yapacağı partide birlikte hareket ettiği Nihat Ergün, Beşir Atalay, Sadullah Ergin, İbrahim Çanakçı ile Birol Aydemir, Metin Kilci ve Candan Karlıtekin'den oluşan "girişim grubunun" oluşturulduğu...

 

Ve yine yeni partinin daha çok kadın, gençler ve iş dünyasından isimlerle teşkilatlanma yapısını oluşturacağı ve yerinin siyasi yelpazenin tam ortasında, yani liberal-demokrat çizgide olacağı...

 

Başkaca da dışarıya sızan bir bilgi yok.

 

Bursa da öyle...

 

Bugüne kadar birtakım isimlerle görüşüldüğü, teklifler gittiği gibi bazı söylentiler çıksa da net olarak bir veya birden fazla isim hiç telaffuz edilmedi.

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları