15 Mayıs 2020 - Cuma

Anormalleşen siyasetten anladığım ne?

Yazar - Cennet Yüzer Cankılıç
Okuma Süresi: 2 dk.
1065 okunma
Cennet Yüzer Cankılıç

Cennet Yüzer Cankılıç

cankilic@ritimhaber.com -
Google News

Coronanın kontrol altına alındığına dair açıklamalar hayatın normalleşme adımlarını getirirken, bu sefer siyaset anormalleşmeye başladı.

 

Sanki bir gizli el siyaseti yeniden dizayn ediyor. Önce sosyal medya üzerinden hükümete yönelik itibarsızlaştırma algıları yaratılmaya çalışıldı. Eş zamanlı CHP'nin belli isimlerinden sistem tartışması başladı, ardından erken seçim dendi, sonra darbe söylentileri eklendi.

 

AK Parti'ye yakın birileri çıktı, "bizim de ölüm listelerimiz var, hodri meydan "dedi. Sonra MHP'den bir genel başkan yardımcısının 10 yıl önce AK Parti aleyhine attığı twit'ler gündeme getirildi.

 

Devamında İYİ Parti "Memleket Masası kuralım' dedi.

 

Buna da cevap HDP'li bir vekilden "Onlar bize aracı gönderip görüşümüzü alıyorlardı" diye geldi.

 

İşte bu karışıklık içinde SP Genel Başkanı "3. Bir ittifak kurulabilir" dedi. Ama bu açıklama diğer gündem maddeleri kadar dikkat çekmedi, sessizce kayıp gitti.

 

Dün de BBP Genel Başkanı, "dün HDP ile ittifak kuranların bugün PKK uzantısı demelerinin nedeni nedir?" dedi.

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları