21 Temmuz 2020 - Salı

AK Partili Metiner'in bu iddiası tamamen art niyetli!..

Yazar - Cennet Yüzer Cankılıç
Okuma Süresi: 2 dk.
1102 okunma
Cennet Yüzer Cankılıç

Cennet Yüzer Cankılıç

cankilic@ritimhaber.com -
Google News

FETÖ ile mücadele, PKK ve diğer terör örgütleriyle mücadelede olduğu gibi hükümet değil bir devlet politikasıdır. Bu noktada en ufak bir zaafiyet göstergesini bırakın, küçük bir "FETÖ kayırılması" iddiası dahi devlet ve toplum nezdinde mücadeleyi sekteye uğratır.

 

O yüzden özellikle siyasi ve idari kimlik sahiplerinin, yorumcuların, hatta gazetecilerin ellerinde bilgi ve belge olmadan basın üzerinden çıkıp da bu mücadelenin samimi isim ve kurumlarını hedef alan FETÖ yaftalamasını doğru bulmadığım gibi, art niyetli amaç taşıdığı için iç güvenlik meselesi olarak değerlendiriyorum.

 

 

İşte AK Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner'in cumartesi akşamı katıldığı CNN Türk canlı yayında İçişleri Bakanlığı ile Milli Savunma Bakanlığı'ndaki atamalarda, tayin ve terfilerde FETÖ mensuplarının göreve getirildiğini iddia ederek "Elimizde isimler var" şeklindeki sözlerini de bu açıdan değerlendiriyorum.

 

Bu yersiz iddia İçişleri Bakanı Süleyman Soylu dışında bir başka kişi veya kurum ile ilgili olsaydı belki bir derecede Metiner'i uyarıcı sözlerinden dolayı haklı bulabilirdim. Ama 15 Temmuz darbe girişimi sonrası başta PKK ve FETÖ olmak üzere her türlü devleti ve milleti hedef alan illegal örgütlerle, uyuşturucu baronlarıyla, mafya ve çetelerle gece gündüz kelle koltukta büyük bir mücadele yürüten ve gelineN noktada sağcısıyla, solcusuyla, sade vatandaşıyla herkesin "başarılı" diyerek hakkını verdiği içişleri Bakanı Süleyman Soylu ile emniyet teşkilatı mensuplarına yapılması büyük bir haksızlık.

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları