10 Şubat 2020 - Pazartesi

AK Parti Osmangazi'de 2 adaylı kongre

Yazar - Cennet Yüzer Cankılıç
Okuma Süresi: 2 dk.
1158 okunma
Cennet Yüzer Cankılıç

Cennet Yüzer Cankılıç

cankilic@ritimhaber.com -
Google News

Daha önce yazmıştım. AK Parti teşkilatlarında ilk defa dip dalga hareketi başlıyor, kongreler çift adaylı yarışlara sahne olacak diye...

 

İşte bu anlamda kulislerde Osmangazi kongresi için çalışmaların son aşamaya geldiği ve muhalif hareketin İlçe Başkanı Ufuk Çömez'in karşısına aday çıkaracağı konuşuluyor.

 

Aday açıklamasının ise Cuma günü yapılacağı belirtiliyor.

 

Kongrede ikinci liste çıkarma çalışmasını yürütenler kimler, sorusu ise o gün cevabını bulacak. Çünkü haber kaynaklarım bu noktada bana da isim açıklamasında bulunmadı.

 

DEPREM ÖNCESİ Mİ DEPREM SONRASI MI? İMO BAŞKANI AÇIKLADI

 

İMO Bursa Şubesi Elazığ depreminden 4 gün sonra bölgeye 4 kişilik teknik ekip gönderdi. Uludağ Üniversitesi'nden Prof. Dr. Adem Doğangün, Öğretim Görevlisi Dr. Mahmud Sami Döven, Bursa Teknik Üniversitesi'nden Öğretim görevlisi Dr. Melih Sürmeli ve İMO Yönetim Kurulu Üyesi Burak Alp Özbek'ten oluşan heyet bölgede incelemelerde bulunduktan sonra bir rapor hazırladılar.

 

Hocalar, raporu birkaç gün önce İMO 'da düzenlenen toplantıda basınla paylaştılar.

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları