23 Ocak 2020 - Perşembe

AK Parti önce kendi insanını yiyor!..

Yazar - Cennet Yüzer Cankılıç
Okuma Süresi: 2 dk.
1054 okunma
Cennet Yüzer Cankılıç

Cennet Yüzer Cankılıç

cankilic@ritimhaber.com -
Google News

Beni derinden üzmesine rağmen bu sefer de sineye çekecektim, ama her hafta enbursa.com'da Yüksel Baysal arkadaşımla yaptığımız "Siyaseten" programında, moderatörümüz Esat Kaplan, "Yazınızı göremedik, siz Cumartesi günü AK Parti İl Başkanlığı'nın düzenlediği toplantıya gittiniz mi?"diye sorunca ben de mecburen "Hayır, davet edilmedim. Unutulmuşum. İl Başkanlığı'nın basın listesinde ismim yokmuş" demek zorunda kaldım.

 

Bu kentte 30 yıldır gazetecilik yapıyorum. Sağ tandanslı, merkezde bulunan yazar olarak da "bu ülkeye kim gerçekten hizmet ediyorsa onun yanında yer alırım ve o davanın hizmetkarlığını yaparım.

 

Yarın eğer ki AK Parti veya Cumhurbaşkanı dahi bu davaya ihanet ederse, ben yalnız da kalsam yerimden kıpırdamam" paylaşımlarım için geriye dönük bakabilirler. O yüzden 2001'den bu yana Recep Tayyip Erdoğan'ı ve partisi AK Parti'yi destekledim. Davet geldi, aktif olarak görev yaptım. 2 kere milletvekili adayı, milletvekili aday adaylıkları, il başkan yardımcılığı görevlerinde bulundum.

 

Hiçbir sıfatım olmadan sahada oy istedim. Beni milletvekili yapmadılar diye - örneklerinde olduğu gibi kızıp kaleme sarılmadım. Davamdan, çizgimden sapmadım. Bugün de söylüyorum, ben AK Parti'nin Milli Görüş kanadından değilim, bir yerlere gelmek için ne Umre'ye gittim, ne tarikat ve cemaatlerin kapısından girdim, ne Pensilvanya'ya turistik gezide bulundum ne Külliye'ye, ne de gelmiş geçmiş bakanlar ile il ve ilçe başkanlarının, belediye başkanlarının peşinden koştum. Kapalı kapılar ardında rant paylaşımlarında da bulunmadım.

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları