05 Nisan 2020 - Pazar

AK Parti maske dağıtınca dalga geçiliyor, CHP dağıtınca takdir ediliyor!..

Yazar - Cennet Yüzer Cankılıç
Okuma Süresi: 2 dk.
1076 okunma
Cennet Yüzer Cankılıç

Cennet Yüzer Cankılıç

cankilic@ritimhaber.com -
Google News

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kalabalık yerlerde, toplu ulaşım araçlarında ve iş yerlerinde maske takılmasının zorunlu hale getirildiği açıklamasından hemen sonra yaygın TV kanallarına anında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "yarın toplu ulaşım araç istasyonlarında 100 bin adet maske dağıtacağız" haberi düştü.

 

Ve dün gün boyu bu dağıtım haberi verildi. Tabii bu arada dikkatinizi çekerim.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 20 gün önce "65 yaş üstüne kolonya ve maske dağıtacağız" dediğinde dalga geçen güruh, 2 gündür İmamoğlu'nun maske dağıtımını takdir yarışına girdi.

 

İmamoğlu, kriz dönemlerini fırsata çevirmesini çok iyi biliyor. Reklamını anında yapıyor. Toplumsal algıyı iyi yönetiyor. İlk gün 100 bin adet dağıttı, ama 2. gün, 3. gün dağıtacak mı? Onu bilmiyoruz.

 

 

İşte bu anlamda bizim Bursa'nın belediye başkanları da dün maske dağıttılar ama sessizce. Örneğin dün Buyükşehir Belediyesi toplu ulaşım istasyonları, duraklar ve pazar yerlerinde ilk etapta 10 bin adet maske dağıttı. Önümüzdeki hafta pazartesiden itibaren her gün 10 bin olmak üzere toplamda ilk 10 günde 100 bin adet maske dağıtımı yapılacak.

 

OSMANGAZİ'DE DURUM NE?

 

Yine Osmangazi Belediyesi de dün sabahtan itibaren özeliikle pazar yerlerinin girişinde 10 bin adet maske dağıtımı yaparken, bugün de aynı miktarda dağıtımda bulunacak.

 

Başkan Dündar'la dün yapılan çalışmaları konuştuk.

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları