29 Mayıs 2020 - Cuma

AK Parti için bu değişim kaçınılmaz!..

Yazar - Cennet Yüzer Cankılıç
Okuma Süresi: 2 dk.
876 okunma
Cennet Yüzer Cankılıç

Cennet Yüzer Cankılıç

cankilic@ritimhaber.com -
Google News

Bu köşede bir süredir erken seçim ve darbe iddialarıyla yoğrulan suni ama bir o kadar da tehlikeli gündeme dikkat çekmeye çalışıyorum. Gerek derin uykuya dalmış teşkilatlar noktasında ve gerekse can ile geçim derdine düşmüş halk nezdinde "mevcut hükümeti değiştirmeye" yönelik oyunları, planları ve saldırıları aklımın erdiği kadar kaleme alıyorum.

 

Diyorum ki, AK Parti'yi 19 yıldır iktidardan sandık yoluyla indiremeyenler, farklı yollarla indirmek için büyük çaba içindeler. Diyorum ki, AK Parti içinden çıkan 2 yeni parti, siyasi yelpazede AK Parti ile aynı yerde konuşlanıyor ve öncelikle bu partinin tabanı ile seçmeninden oy alacak.

 

Diyorum ki, Türkiye'de bir erken seçimi gerektirecek hükümet boşluğu yok. Türkiye yönetilebilen bir ülke. Türkiye'nin önünde ekonomik kriz ile anayasal sorunlar, hak ve özgürlükler noktasında açılım yapması gereken onca sorunu varken, bırakın bu hükümet ve siyasal ayağı AK Parti ile ittifak ortağı MHP 2023 seçimlerine kadar çalışsın. Çünkü millet onlara bu 5 yıllık vizeyi verdi.

 

Ama...

 

AK Parti'nin de bu noktada kendi iç sorumlulukları var. Öncelikle değişim ve yenilenmesi şart, yoksa?

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları