07 Şubat 2020 - Cuma

AK Parti Bursa'da 3 ilçe için temayül yapıldı

Yazar - Cennet Yüzer Cankılıç
Okuma Süresi: 2 dk.
1205 okunma
Cennet Yüzer Cankılıç

Cennet Yüzer Cankılıç

cankilic@ritimhaber.com -
Google News

İlçe kongrelerine sayılı günler kala 3 ilçe başkanının aniden görevden alınmasıyla gözlerin çevrildiği AK Parti Bursa İl Başkanlığı dün de hareketli idi.

 

Bursa Koordinatörü Muhammet Balta, önceki gün İnegöl, Kestel ve Nilüfer İlçe Başkanlarını il binasına davet ederek, yeni dönemde kendileriyle göreve devam etmeyeceklerini siyasi nezaket çerçevesinde tebliğ etmişti.

 

İşte dün öğleden sonra bu 3 ilçede yeni görevlendirme için temayül yoklamasına gidildi.

 

Muhammet Balta, İl Başkanı Ayhan Salman ve İl Teşkilat Başkanı Ömer Aybar, ilk olarak İnegöl ilçesine gittiler. Burada görevden ayrılan İlçe Başkanı Mustafa Ersan tarafından karşılanan heyet, ilçe binasında ilçe yönetimi, kadın ve gençlik yönetimleri ile mahalle temsilcilerinin katıldığı temayül yoklamasına geçtiler.

 

 

Yöneticilere "Yeni dönemde ilçe başkanı olarak kimi görmek istiyorsunuz?" sorusunu yöneltip kağıtlara 3 ismin yazılmasını istediler.

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları