26 Mayıs 2020 - Salı

AK Parti bu bayramda 'eski'leri hatırladı!..

Yazar - Cennet Yüzer Cankılıç
Okuma Süresi: 2 dk.
886 okunma
Cennet Yüzer Cankılıç

Cennet Yüzer Cankılıç

cankilic@ritimhaber.com -
Google News

Biz gazeteciler yıllardır dini bayramlarda Bursa'daki siyasi partilerin bayramlaşma törenlerini (tabii HDP dışında) kaçırmadan takip eder, o törenlerdeki kalabalık, coşku, heyecan ve yapılan konuşmalar açısından değerlendirmelerde bulunurduk.

 

Eğer önümüzde yakın zamanda bir seçim var ise ya da bir kabine değişikliği veya il kongreleri, genelde bu programlardan bir mesaj çıkarmaya gayret ederdik.

 

Bu bayram "ah nerde o eski bayramlar" denilen bir durumla karşı karşıyayız. Bayramlaşmalar da artık dijitale taşındı. Bunun öncülüğünü de her zamanki gibi organizasyon becerisindeki başarısının getirdiği avantajla iktidar partisi yapıyor.

 

AK Parti'nin bayramlaşma törenleri iktidar partisi olarak her zaman Bursa'nın siyasi ve sosyal gündeminin önemli bir parçası olmuştur. Malum, Bursa'nın sayıca en çok üyesine, milletvekiline, belediye başkanına sahip siyasal oluşum.

 

Eğer pandemi olmasaydı mutlak suretle Bayramın 1. veya 2. günü AK Parti Bursa teşkilatları Merinos AKKM'de bir araya gelerek bayramlaşacaktı. Ve benim bugünkü yazım da bu bayramlaşma törenine ait notlardan oluşacaktı.

 

Ama yine sizi bu taddan eskisi gibi olmasa da mahrum etmeyeceğim. Çünkü AK Parti, tepeden aşağıya kadar bu bayramı tüm iletişim araçlarını kullanarak "hatırşinaslık" örneğinde geçirdi.

 

Yeniler eskileri hatırladı.

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları