26 Haziran 2020 - Cuma

Aile şirketi gibi yönetim!..

Yazar - Cennet Yüzer Cankılıç
Okuma Süresi: 2 dk.
1058 okunma
Cennet Yüzer Cankılıç

Cennet Yüzer Cankılıç

cankilic@ritimhaber.com -
Google News

Posta kutuma bir partiliden, ismi bende saklı mail geldi.

 

Yazmış:

 

"Cennet Hanım, sizin yazılarınızı sürekli okuyorum. Ben de sizin gibi bu partiye gönül vermiş, yönetimlerde değil ama tabanda hem Reis için hem de parti için koşturmuş bir dava yolcusuyum. Ama son dönemde AK Parti'de hem kuruluş amacından, hem de Reis'in prensiplerinden yönetimler ve teşkilatlanma noktasında sapmaların olduğunu görüyoruz. AK Parti'de özellikle son 3 yıldır yönetimlerde akrabalık bağı ön plana çıkmış, yönetimler aile fertleri arasında taksim edildiği gibi, bir kişiye de iki makam verilmiş. Bu AK Parti'de tasvip edilmeyen bir durumdu."

 

Sormuş:

 

"Teşkilatlarda bu görevleri yapacak hiç mi adam kalmadı ya da bunlar çok mu nitelikli de birden fazla görev üstlendiler? Bunu bana izah eder misiniz?"

 

İletisinin devamında bu eleştirisinin gerekçesi olan isimleri alt alta sıralayıp, karşılarına görevlerini de tek tek yazmış. Önce önemsemedim.

 

Ama bu partili üç gün sonra ikinci bir ileti daha attı.

 

Bu sefer bana sitem ediyordu:

 

"Cennet Hanım, ilgilenmediğinizi görüyorum, kişileri tartışmaya açmıyorum, kimsenin üzerinden de siyaset yapma, karalama taraftarı değilim. Ben AK Partili'yim ve tabanda koşturduğum için emeğim var. Partimi her noktada savunurum, ama yanlış varsa da bunu sorgular, gereğinin yapılmasını isterim. Eğer siz bunu yazmazsanız, partinin içine düştüğü bu durumdan sizi de sorumlu tutarım."

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tüm Yazıları