Nefes Dağyenice doğada kışın bir başka güzel

Bursa’nın Nilüfer ilçesindeki Dağyenice mahallesinde hizmete giren Nefes Dağyenice Doğada, insanların tabiat ile buluşabilmesi için eşsiz imkanlar ve harika manzaralar sunuyor.

Bursa Yayın: 11 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 11.01.2024 16:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
20 okunma
Google News

Pandemi süreci ile birlikte doğal mekanlara olan ilginin daha da arttığını belirten Nefes Dağyenice Doğada yetkilileri lokasyon olarak yeşil Bursa’nın en güzel manzaralarından birine sahip olduklarını vurgulayarak, hem Bursa hem de Türkiye’nin her yerinden farklı profildeki misafirlerine hizmet vermekten büyük mutluluk duyduklarını belirtiyorlar.

Bungalov evleri ile konaklama, macera parkı ile eğlence, karavan parkı ile mükemmel altyapı, restoranı ile eşsiz lezzetler sunan işletme, kışın farklı manzaraları ve güzelliklerinden herkes istifade edebilsin diye özel bir kampanya başlattıklarını duyurdu. 9 – 18 Ocak tarihleri arasında hafta içi geçerli olacak kampanya ile kahvaltılı konaklama için özel fiyat belirlendiği açıklandı.

Dolu dolu bir tatil Nefes’te

Nefes tesisleri içerisinde yer alan ve Dağyenice göletinin kenarındaki Zelenika Restaurant’ta eşsiz göl manzarası eşliğinde kahvaltı, Türkiye’nin en büyük macera parkı olan Honey Badger Adventure Park’ta adrenalin ve eğlence dolu dev salıncak, insan sapanı, ipli parkur gibi eğleneli oyun imkanlarının yanı sıra zip roller coaster ile ormanın içerisinde keyifli bir yolculuğa çıkma imkanı sunuluyor. Parkta ayrıca çocuklara özel macera alanı, soft play ve trambolin park gibi oyun alanları ile çocuklu aileler de unutulmamış.

Göl üzerinde kuş gibi

Göl üzerinde kurulu, 28 metre yükseklikte ve 380 metre uzunluktaki zipline hattı bir yandan adrenalin bir yandan da adeta uçma deneyimi yaşatıyor.

ATV ve su jeti ile eğlence dorukta

Orman turu sağlayan eğlenceli ve adrenalin dolu atv parkurunun yanı sıra su jeti ve deniz bisikleti gibi su sporları da sunulan imkanlar arasında.

Nefes Dağyenice Doğada, avantajları kaçırmak istemeyen tatil severleri ve kampanyalar hakkında detaylı bilgi almak isteyen misafirlerini www.nefesdagyenice.com, 0549 120 50 90 nolu telefondan bilgi almaya davet ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.