Mustafa Işık, Millet Bahçesi için ilk kazmayı vurdu...

Mevcut Gürsu Şehir Parkı ve Mustafa Hallaç Parkı birleştirilerek tek park olarak "Millet Bahçesi" adı altında büyük bir yeşil alana dönüştürülüyor.

Bursa Yayın: 02 Aralık 2025 - Salı - Güncelleme: 02.12.2025 16:49:00
Editör - Cennet Cankılıç
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

BİR VAAT DAHA HAYATA GEÇİYOR

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık’ın seçim beyannamesinde vaat ettiği projelerin başında gelen Gürsu Millet Bahçesi için çalışmalar başladı. Başkan Işık’ın ilk kazmayı kendi elleri ile vurduğu proje, toplam 17 dönüm üzerinde şekillenecek.  

GÜRSU’YA NİTELİKLİ YEŞİL ALANLAR GELİYOR

Gürsu Millet Bahçesi’nde 17 dönümlük alanda temel kullanım alanları ‘nitelikli yeşil alanlardan’ oluşacak.  İlçe merkezindeki mesire alanları ve doğal alanlarda kişi başına düşen yeşil alan miktarını arttıran Gürsu Belediyesi, bu kez vatandaşların yoğun isteği üzerine ilçe merkezinde yeşil alanı arttırıyor.   Nitelikli yeşil alanlarda Gürsu halkı yeşilin ve doğanın tadını  çıkaracak.  Yürüyüş yolları, kaykay pisti,  bisiklet parkurları, sosyal tesis,  lavabo ve mescitlerin yer aldığı  Gürsu Millet Bahçesi’nin bahar aylarında hizmete açılması bekleniyor.

“GÜRSULU  YETER Kİ İSTESİN, BİZ YAPARIZ”

Proje için son derece heyecanlı olan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık,     “ Vatandaşlarımızın bu konuda özel bir isteği vardı. Ova kenti olduğumuz için nitelikli arazimiz fazla ancak yeni bir alanda dev bir yeşil alan  yapmamız zordu. Mevcut parkı yenilemek ve büyütmek, yapılacak en mantıklı ve modern işti. Yeni projemiz eski parklarımızın çehresini tamamen değiştiriyor. Hayırlı olmasını dilerim” dedi.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.