Yunanistan'da çirkin görüntü! Türk oyuncular sahayı terk etti

Yunanistan'da mini-foot maçında Türkiye ile Brezilya arasında oynanan karşılaşmada, Yunan taraftarların Türkiye karşıtı tezahürat ve açtıkları pankart sonrasında Türk futbolcular sahayı terk etti.

Yayın: 16 Ekim 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 16.10.2019 15:50:05
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
991 okunma
Google News

Yunanistan'da mini-foot maçında Türkiye karşıtı protestolar nedeniyle Türk futbolcularımız, sahayı terk etti. Yunanistan'da skandal görüntüler gündem oldu! Girit'te Türkiye ve Brezilya arasında oynanan mini-foot maçında Yunan taraftarlar, Türkiye karşıtı pankartlar açtı.

 

Oyuncuların tam yanına açılan pankartın yanı sıra taraftarlar, Türkiye aleyhine tezahüratlarda bulundu.

 

MİLLİ FUTBOLCULAR, SAHAYI TERK ETTİ

 

Milli futbolcular ise karşılaşmanın 9. dakikasında bu şartlarda maça devam edemeyeceklerini hakeme belirtti. Futbolcular, çirkin pankartın kaldırılmaması halinde sahaya çıkmayacaklarını söyledi ve sahayı terk etti.

 

Bunun ardından güvenlik güçleri, Yunan taraftarların elinden pankartı aldı ve maç, kaldığı yerden devam etti. Öte yandan maçı Brezilya 1-0 kazandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.