Yolun karşısına geçmek isterken canından oldu

Düzce'nin Yığılca ilçesine bağlı Aksu köyünde yolun karşısına geçmeye çalışan adama minibüs çarptı. Çarpan minibüsün altında kalan adam, olay yerinde hayatını kaybetti.

Asayiş Yayın: 22 Ağustos 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 22.08.2020 11:12:20
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
628 okunma
Google News

Düzce'nin Yığılca ilçesine bağlı Aksu köyün mevkinde seyir halinde olan bir minibüs, karşıdan karşıya geçmek isteyen 59 yaşındaki Nevzat Güler'e çarptı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken, talihsiz adam olay yerinde hayatını kaybetti.

 

JANDARMA İNCELEME BAŞLATTI

 

Hızla gelen minibüsün altında kalan Güler'i gören vatandaşlar hemen 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen ekipler Nevzat Güler'in hayatını kaybettiğini tespit etti. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Güler'in cenazesi Yığılca Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, bir bankanın para nakil aracını kullanan minibüs şöförü S.A. ise gözaltına alındı. Jandarma kaza ile ilgili inceleme başlattı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.