Yıldız futbolcunun eşinden olay yaratacak cinsel ilişki itirafı

Yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla ve yaşadığı ilişkilerle gündem olan Paris Saint Germain'li futbolcu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, bu kez de takipçisinin yaptığı yoruma verdiği cinsel ilişki cevabıyla olay yarattı. Nara, "Her gece yapıyorum. Sen neden denemiyorsun?" yorumuyla olay oldu.

Yaşam Yayın: 19 Ağustos 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 19.08.2020 16:17:43
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
1140 okunma
Google News

PSG forması giyen Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, sosyal medyada adından söz ettirmeye devam ediyor.
 

Icardi'nin aynı zamanda menajerliğini de yapan Nara'nın sosyal medyadan takipçisine verdiği cevap gündem yarattı.

 

Ünlü model, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafa bir takipçisinin "Girdiğin cinsel ilişki nedeniyle nerede olacağını kim tahmin edebilirdi?" sorusu üzerine "Her gece yapıyorum. Sen neden denemiyorsun?" cevabını verdi.

 

Wanda Nara, eski futbolcu Maxi Lopez ile evli olduğu sırada, şu an Paris Saint Germain'de oynayan Arjantinli golcü Mauro Icardi ile yaşadığı aşkla futbol gündemini meşgul etmişti.
 

Modelliğin yanı sıra televizyon programlarında da boy gösteren Wanda Nara, aynı zamanda eşi Mauro Icardi'nin menajerliğini de üstleniyor.
 

Wanda, eşi Mauro Icardi'nin Inter'den Paris Saint Germain'e transfer olmasında da büyük rol oynamıştı.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.