Yıldırım'dan Yeşilay duyarlılığı

Yıldırım Belediyesi, daha sağlıklı bir Yıldırım için ‘Sigarayı bırakalım, birlikte sağlıkla çalışalım’ kampanyasını hayata geçirdi.

Yayın: 06 Ocak 2022 - Perşembe - Güncelleme: 06.01.2022 14:30:11
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
380 okunma
Google News

Yıldırım Belediyesi ve Yeşilay işbirliğinde ‘Sigarayı bırakalım, birlikte sağlıkla çalışalım’ adlı kampanya başlatıldı.

Kampanya kapsamında, Belediye çalışanlarına sigaranın zararlarını anlatan broşür dağıtan ekipler, Belediye’nin hizmet binalarına afişler asarak bilgilendirme çalışması gerçekleştirdi. Seminerlerde sigarayı bırakmanın yolları anlatılacak.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, dünyada sigara bağımlılığından dolayı her yıl 8 milyona yakın insan öldüğünü belirterek, "Bizde Yıldırım Belediyesi olarak çalışanlarımızın, vatandaşlarımızın ve gelecek nesillerin sağlığını önemsiyoruz. Bu nedenle ‘Sigarayı bırakalım, birlikte sağlıkla çalışalım’ adlı kampanyayı başlattık. Personelimize broşürler dağıtarak ‘Sigaranın zararları nelerdir?’, ‘Bağımlılık nedir?’, ‘Pasif içicilik nedir? ve doğru bilinen yanlışlar üzerine bilgilendirme çalışmaları gerçekleştirdik” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.