Yıldırım'dan öğrencilere ücretsiz danışmanlık hizmeti

Yıldırım Belediyesi’nin gençlere ve eğitime desteği sürüyor. İlçeye kazandırdığı kütüphaneler ve çalışma salonlarının yanı sıra; kurslar, online deneme sınavları ve motivasyon seminerleri ile öğrencilerin yanında olan Yıldırım Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonrasında da Tercih Danışmanlığı Merkezi ile alanında uzman isimleri gençlerle buluşturuyor. Barış Manço Kültür Merkezi’nde saat 10.00- 18.00 arasında hizmet veren Tercih Danışmanlığı Merkezi’ne başvuran öğrenciler, ücretsiz danışmanlık ve rehberlik desteği alarak, üniversite tercihlerini yapabiliyor.

Yayın: 11 Ağustos 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 11.08.2021 17:27:50
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
653 okunma
Google News

Yıldırım Belediyesi olarak gençleri her zaman desteklediklerini vurgulayan Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Bizim belediyecilik anlayışımızda hizmet önceliği gençler ve çocuklarındır. Onlara yapılan her yatırım geleceğe dikilmiş bir fidandır. Bu anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gençlerimiz için Bursa’nın en güzel kütüphanesini ve okuma salonlarını ilçemize kazandırdık. Online programlarla gençlerimizin eğitimlerine katkı sağladık. YKS günü ilçemizdeki okulların önünde stant kurarak gençlerimize destek verdik. Sınavın ardından da öğrencilerimizi yalnız bırakmıyoruz. Üniversite tercih sürecinde, en doğru kararı verebilmeleri için gençlerimize danışmanlık hizmeti sağlıyoruz. İnşallah gençlerimiz, kendilerine en faydalı olacak, mutlu hissedecekleri üniversitelere ve bölümlere gidebilir. Onları mutlu görmek bizlerin en büyük motivasyon kaynağı” ifadelerini kullandı. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.