Yıldırım'da ön muhasebe ilgisi

Yıldırım Belediyesi, gençleri meslek sahibi yapacak eğitimlere devam ediyor.

Yayın: 02 Ocak 2022 - Pazar - Güncelleme: 02.01.2022 11:30:06
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
475 okunma
Google News

 Yıldırım Belediyesi ile Yıldırım Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde, Yıldırım Sosyal İnovasyon ve Girişimcilik Merkezi’nde haftanın 5 günü ‘Ön muhasebe kursu’ veriliyor. Kursiyerler, alanında uzman eğitmenler tarafından 'Ön muhasebe’ ve ‘Zirve muhasebe’ programı eğitimi alıyor. Günlük 8 saat süren kurslar yoğun ilgi görürken, kursiyerler eğitim sonunda muhasebe ve mali işler departmanında görev alabilecek.

Mesleki eğitim ve istihdam kurslarının önemine dikkat çeken Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, genç nüfusun istihdam edilmesi ve istihdam açığı olan meslek gruplarında becerilerinin geliştirilmesi için Yıldırım Sosyal İnovasyon ve Girişimcilik Merkezimizde mesleki ve teknik eğitim çalışmaların sürdüğünü söyledi. Uzman eğitmenler eşliğinde verilen kurslarla gençlerin iş hayatına hazır hale geldiğini belirten Başkan Yılmaz, bu kapsamda önceliklerinin Yıldırım Belediyesi olarak kalıcı istihdamı sağlamak olduğunu kaydetti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.