Yıldırım'da emektar kitaplarda dönüşüm

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde yerel belediye, gelecek kuşaklara daha temiz ve yeşil bir Yıldırım bırakmak için önemli projeleri hayata geçirmeyi sürdürüyor.

Yayın: 15 Eylül 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 15.09.2021 12:30:05
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
515 okunma
Google News

Yıldırım Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından ‘Emektar kitaplarınız geri dönüşüyor’ kampanyası başlatıldı. Çevre ile ilgili farkındalık oluşturmak ve gençleri geri dönüşüme teşvik etmek için düzenlenen kampanya kapsamında; Mümine Şeremet Uyumayan Kütüphanesi’nde kurulan standa kullanılmış defter, test ve okul kitaplarını getiren gençlere kırtasiye hediye çeki veriliyor. Gençlerin, ‘Emektar kitaplarınız geri dönüşüyor’ kampanyasına büyük ilgi gösterdiğini belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Çocuklarımıza temiz ve yeşil bir Yıldırım bırakmak için çalışıyoruz. Hayata geçirdiğimiz ‘Emektar kitaplarınız geri dönüşüyor’ kampanyası ile artık kullanılması mümkün olmayan test kitaplarını ve defterleri geri dönüşüme kazandırıp aynı zamanda da gençlerimizde farkındalık oluşturuyoruz. Bu kampanyaya ilgi gösteren tüm gençlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.