Yıldırım'da değişim devam ediyor

Yıldırım Belediyesi, ilçe genelinde asfalt, bakım-onarım ve yenileme çalışmalarının yanı sıra tretuvar, bordür ve parke taşı döşeme çalışmalarıyla ilçeyi modern bir yapıya kavuşturmaya devam ediyor.

Yayın: 13 Haziran 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 13.06.2020 12:10:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
765 okunma
Google News

Yıldırım Belediyesi’nin vatandaşların hayatını kolaylaştırmak, yaya güvenliği ve araç trafiğini düzenlemek adına başlattığı parke, tretuvar ve bordür çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarına ağırlık verdiği merkezlerin yanı sıra ilçenin diğer bölgelerinde yapılan tespitler ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda nokta tamir konusunda çalışmalara devam ediyor. İşletmelerin yoğun olduğu, özellikle ağır araçların mal bırakmak için girdiği sokaklar tahribata uğrarken, vatandaşların takılıp düşmelerine ya da yağmur sularının üzerlerine sıçramasına neden olan tahribatlar, onarım ekiplerince gideriliyor.

 

YAŞAM KALİTESİ YÜKSELİYOR

 

Cadde ve sokaklardaki her türlü eksikliği tespit ederek planlanan programlar dahilinde iyileştirmeler yaptıklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Yıldırım’daki bozuk ve kötü görüntüye sahip yol bırakmamak adına çalışıyoruz. İlçemizin yaşam standartlarını üst seviyeye çıkararak vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştıracak çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Mahallelerimizi cadde ve sokaklarıyla, çevre düzeniyle, çocuk oyun alanları ve parklarıyla yaşanabilir hale getirerek, hemşehrilerimizin sosyal yaşam kalitesini yükseltiyoruz. Yıldırımlı vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için titiz çalışmalar yürütüyoruz. Yıldırım’ın en önemli sorunlarından biri olan ulaşım sorununu da yaptığımız yol yenileme çalışmalarıyla gideriyoruz. Gün geçtikçe Yıldırım’ı modern ve yaşanabilir konumuna getiriyoruz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.