Yılan, kendisini kurtaran kadını az kalsın öldürüyordu

Avustralya'da yılanı sıkıştığı yerden kurtarmaya çalışan kadın, yılanın bir anda bacaklarına dolanması ile neye uğradığını şaşırdı. Yılandan kendi gayretleri ile kurtulamayan talihsiz kadın, haber verdiği ekipler tarafından kurtarıldı.

Yayın: 16 Ekim 2020 - Cuma - Güncelleme: 16.10.2020 16:52:20
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
913 okunma
Google News

Yılan sıkıştığı yerden kurtulur kurtulmaz, kadının bacaklarına dolanarak onu öldürmeye çalıştı. Kadın kendini kurtarmaya çalıştıkça yılan kendini daha fazla kadının bacağına sardı. Yılandan kurtulamayan kadın, polisi ve sağlık ekiplerini çağırdı. Eve gelen polis ekipleri uzun uğraşlar sonucu kadının bacağını yılandan kurtardılar.

 

DOĞAYA SALDI

 

Polis ekiplerinin yardımı ile bacağını yılandan kurtaran kadın, yılanı daha sonra tutup evinin arkasında bulunan ormanlık alana atıp doğaya bıraktı. Yılanın öldürücü zehri bulunmadığını söyleyen polis ekipleri ama yılanın ısırdığı yerde ciddi yaralara sebep olduğunu söylediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.