Yeri sır gibi saklanıyordu! İşte DEVA Partisi'nin genel merkezi

AK Parti'den istifa eden Ali Babacan'ın kurduğu Demokrasi ve Atılım Partisi'nin yeri sır gibi saklanan yeni genel merkezinin adresi belli oldu. DEVA Partisi astığı tabelalar ile genel merkezinin Ankara'nın Çankaya ilçesi Mustafa Kemal Mahallesi'nde olduğunu ilan etmiş oldu.

Siyaset Yayın: 16 Haziran 2020 - Salı - Güncelleme: 16.06.2020 08:33:46
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
1389 okunma
Google News

Genel Başkanlığı'nı Ali Babacan'ın yaptığı DEVA Partisi'nin genel merkezinin nerede olduğu belli oldu. İYİ Parti ve Gelecek Partisi'nin genel merkezlerinin de bulunduğu Ankara'nın Çankaya ilçesi Mustafa Kemal Mahallesi'nde DEVA Partisi'nin genel merkezi olacak binaya parti tabelaları asıldı.

 

500 METRE ARAYLA 3 GENEL MERKEZ

 

İYİ Parti ve Gelecek Partisi'nin genel merkezlerinin karşısında yer alacak DEVA Partisi Genel Merkezi ile 500 metre arayla 3 parti genel merkezi olacak. Yeri, parti yöneticileri tarafından sır gibi saklanan genel merkez binası 2159. Cadde'de yer alacak.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.