Yeni pozlarını paylaşan Hadise'ye beğeni yağdı

Bir süredir aşk yaşadığı oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım ile ayrıldığı iddia edilen şarkıcı Hadise, siyah-beyaz çekilen karelerini sosyal medya hesabından yayınladı. Hadise, gönderilerine, "Merhaba aralık" notunu düştü.

Yaşam Yayın: 01 Aralık 2020 - Salı - Güncelleme: 01.12.2020 20:42:51
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
1063 okunma
Google News

Geçtiğimiz hafta koronavirüse yakalanan Hadise, sevgilisi Kaan Yıldırım ile evlerini ayırdı. Yıldırım ile ilişkisine son verdiği de öne sürülen Hadise, yeni pozlarını sosyal medya hesabından yayınladı.

 

 

"MERHABA ARALIK"

 

Siyah-beyaz çekilen iddialı karelerini paylaşan şarkıcı, gönderilerine, "Merhaba aralık" notunu düştü. 35 yaşındaki Hadise'nin paylaşımlarına takipçileri tarafından beğeni yağdı.

 

 

PAYLAŞIMI YORUMLARA KAPATTI

 

Ünlü şarkıcının gönderisini yorumlara kapattığı da dikkatlerden kaçmadı.

 

Bu yılın sürpriz aşklarından olan Hadise-Kaan Yıldırım birlikteliğinin geçtiğimiz haftalarda da sona erdiği öne sürülmüştü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.