Yeni hastaneye Recep Tayyip Erdoğan ismini verdi!

Pakistan Başbakanı Imran Khan, Pencap kentinde yeni açılan hastaneye Recep Tayyip Erdoğan ismini verdi. Hastanede, evsiz ve yoksullara barınak ve gıda desteği de sağlanacak.

Dünya Yayın: 22 Şubat 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 22.02.2020 13:03:07
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
1309 okunma
Google News

Pakistan Başbakanı Imran Khan, Muzaffargarh bölgesindeki Pencap kentinde açılışını yaptığı hastaneye Recep Tayyip Erdoğan adını verdi. Khan, 100 yataklı olan hastanenin yatak kapasitesini 400'e çıkarırken, 100 yatağın halkın her kesimine ücretsiz hizmet vereceği, kalan yatakların ücretlendirileceğini açıkladı.

 

YOKSULLARA GIDA DESTEĞİ DE SAĞLANACAK

 

Khan, tören sırasında hastanenin Başkanı Khawaja Umar Farooq ve Kurucu Başkanı Mian Muhammad Ahsan ile de bir araya geldi. Pencap Belediye Başkanı Sardar Usman Buzdar'da törene katılarak, yaptığı açıklamada hastanede, evsiz ve yoksullara barınak ve gıda desteğinde bulunulacağını bildirdi.

 

 

TÜRKİYE'YE TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Başbakan Khan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Türkiye'ye Pakistan'ın sağlık hizmetlerine bulunduğu katkıdan dolayı teşekkürlerini iletti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.