'Yazıcıoğlu suikastı aydınlatılsa idi, 15 Temmuz olmazdı'

Gün geçmiyor ki, şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun sırlarla kaplı o helikopter kazasına dair yeni iddialar ve yeni bilgiler ortaya atılmasın. Mahkeme kayıtlarına göre şimdilik elim bir helikopter kazası olarak geçen ancak toplum vicdanında suikast olarak yer eden 11 yıl önceki kaza ile ilgili olarak ortaya çıkan iddialar, artık bu olayın hakikaten FETÖ ile derin bağlantıları olduğunu ortaya koyuyor.

Yayın: 19 Kasım 2020 - Perşembe - Güncelleme: 19.11.2020 12:10:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
978 okunma
Google News

Daha birkaç gün önce haber sitelerinde vardı. Okurken bile insanın içi ürperiyor. Şimdi Yenişafak’ta yazarı, eski istihbaratçı Bülent Orakoğlu’nun gizli tanığın ifadelerine dayandırdığı yazısında, BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun helikopter düştükten sonra yaralı olduğunu ve işkence ile öldürülüp ölüm anının da kameraya alınıp sonradan Fethullah Gülen’e gönderilip izletildiği iddiasına yer verdi.

 


 

Sırlarla dolu olayı biz, basına yansıdığı kadarını biliyoruz. Ama adım gibi biliyorum ki BBP’nin üst düzey yöneticileri ve akil adamları perde arkasında çok daha net ve fazla bilgilere sahipler.
Kaldı ki, önceki gün basın toplantısında bir araya geldiğimiz BBP’nin Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı bunu izah etti:
 

“Ben şimdi BBP’nin yetkilisi, mensubu olarak konuşuyorum, bazı şeyleri söyleyemem, tabii Ekrem Alfatlı olarak konuşsam çok şeyler söyleyeceğim de, işte hukuk mücadelesinde adalete ve tabii ki devletimize güvenimiz. Bize göre her şey çok açık ve net, anlaşılır vaziyette”
 

BBB Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı devamında;

 

“Suikast olarak düşündüğümüz kazanın aydınlatılması noktasında aile, BBP ve Alperenler olarak hukuk mücadelesini her türlü engellemeye, üstünü örtme, yaptığımız başvuruları kabul etmeme,  açılan davaları kapatma ve dosyaları raflara kaldırma gayretlerine, delilleri karatma çabalarına rağmen veriyoruz. Bu konu adalet önünde çözülünceye kadar ısrarcıyız ve işimizin takipçisiyiz” dedi.

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.