Yasak Elma'daki öpüşme anı izleyiciyi çileden çıkardı!

Her bölümde ayrı bir entrikanın yaşandığı Yasak Elma'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizideki çoğu kadınla bu zamana kadar ilişkisi olan Halit, şimdi de İstanbul'a yeni gelen Leyla ile aşk yaşamaya başladı. Halit ve Leyla arasında başlayan ilişki ise, izleyicilerinin tepkisini çekti.

Yaşam Yayın: 23 Ocak 2020 - Perşembe - Güncelleme: 23.01.2020 09:20:17
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1546 okunma
Google News

Yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren yaşanan aşklar ve giyilen kıyafetlerle adından söz ettiren Yasak Elma dizisinin 66. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Tanıtıma damga vuran sahne ise Leyla ile Halit'in öpüşme anı oldu.

 

HALİT VE LEYLA AŞK YAŞAMAYA BAŞLADI

 

Dizide yer alan her kadınla aşk yaşayan Halit karakterini oynayan Talat Bulut, son olarak eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle İstanbul'a taşınan Leyla'yı canlandıran Tuvana Türkay ile aşk yaşamaya başlıyor. Eşi Yıldız'a yalan söyleyerek Leyla'nın yanına giden Halit, soluğu Leyla'nın yanında alıyor.

 

SEYİRCİYİ ÇİLEDEN ÇIKARDI

 

Yaşanan entrikalarıyla seyirciyi çileden çıkartan dizinin yeni bölüm fragmanı da sosyal medya kullanıcılarını sinirlendirdi. Bir süredir kadın oyuncuların giydiği bacak ve göğüs dekolteleri kıyafetleriyle tepki çeken dizinin yeni bölüm fragmanı ise sosyal medyada gündem oldu. Fragmanı izleyen bazı kullanıcılar "Halit, Behlül'ü de geçti", "Kıyafetin bedeni olmayıp da değiştiriyormuş gibi kadın değiştiriyor" ve "Halit'in 6. sevgilisi hayırlı olsun" gibi yorumlar yaptı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.