Yasak Elma'da dengeler değişiyor! Kadroya yeni isim

Yakışıklı oyuncu Gökhan Alkan, oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkat çeken Yasak Elma dizisinin kadrosuna dahil oldu. Alkan, dizide başrol oyuncusu olan Eda Ece'nin partneri olacak.

Yaşam Yayın: 02 Mart 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 02.03.2020 08:51:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1289 okunma
Google News

FOX TV ekranlarının Pazartesi günü yayınlanan dizisi Yasak Elma'nın kadrosuna bir yeni oyuncu daha dahil oldu. Neslihan Yeşilyurt'un yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin kadrosuna ünlü oyuncu Gökhan Alkan katıldı.

 

YILDIZ'IN YENİ PARTNERİ BELLİ OLDU

 

Bu sezon birçok projeden başrol teklifi alan Alkan'ın, kararını 3. sezonunda da ilgiyle izlenen Yasak Elma'dan yana kullandı. Gökhan Alkan FOX'ta önümüzdeki sezon da devam etmesi planlanan Yasak Elma'da 73. bölümden itibaren Kerim karakterini canlandıracak ve diziye dahil olacak. Birsen Altuntaş'ın duyurdu habere göre oyuncu dizide Eda Ece'nn oynadığı Yıldız Argun karakterinin partneri olacak.

 

YASAK ELMA'NIN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

 

Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Barış Kılıç ve Nesrin Cavadzade'nin başrollerini paylaştığı Yasak Elma, bu hafta 71. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Halit'in batışı, herkesi derinden etkiler. Halit, Zehra, Lila ve Erim yeni düzene ayak uydurmaya çalışırken çok zorlanırlar. Yıldız, yeni hayatının tadını olanlar yüzünden tam olarak çıkaramaz.

 

Halit'in her şeyini kaybetmesinden en çok etkilenenlerden biri Şahika'dır. Şahika'nın şirketten gönderilmesi ve tüm kapıların yüzüne kapatılması onu olduğundan daha tehlikeli biri haline getirir ve herkesin hayatını etkileyecek bir karar verir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.