Yalova sahillerinde müsilaj kabusu devam ediyor

Marmara Denizi'ni kabusa çeviren müsilaj Yalova'da yayılmaya devam ediyor. Marmara'da yer alan bazı kıyılar deniz salyasından temizlenirken Yalova'nın Çiftlikköy ve Altınova ilçelerinde görülmeye devam ediyor.

Yayın: 11 Haziran 2021 - Cuma - Güncelleme: 11.06.2021 12:05:30
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
944 okunma
Google News

Marmara Denizi kıyılarını kaplayan müsilaj (deniz salyası) Yalova’nın Çiftlikköy ve Altınova ilçelerinde görülmeye devam ediyor.

 

 

 

 


Marmara Denizi sahillerine yakın bölgelerde birçok noktada görülen deniz salyası Yalova’nın sahil şeritlerinde yoğunlaşıyor.Son olarak müsilaj tabakası Çiftlikköy ilçesinin Taşköprü beldesinin Topçular kıyılarında görüldü. Müsilaj sebebiyle deniz yüzeyi beyaza büründü. Öte yandan Yalova’da deniz salyası temizleme çalışmaları Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile belediyeler tarafından aralıksız sürdürülüyor.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.