Yakışıklı oyuncu nazara geldi!

Son olarak dönem dizisi Uyanış Selçuklu dizisinde rol alan Ekin Koç, canlandırdığı Sencer karakteriyle büyük ilgi topladı. Cihangir'de görüntülenen ünlü oyuncu, operasyon geçirdiği öğrenildi.

Yaşam Yayın: 03 Haziran 2021 - Perşembe - Güncelleme: 03.06.2021 13:56:28
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
1151 okunma
Google News

Oyuncu Ekin Koç, önceki gün Cihangir'de bir kafede görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde parmağını kıran oyuncu ağrılarının geçmemesi üzerine ameliyat olduğunu söyledi.

Ekin Koç, yapımcı ile yaşadığı anlaşmazsızlıktan dolayı projesinin iptal olduğunu yakın zamanda farklı projeleri değerlendireceğini söyledi.

 

 

EKİN KOÇ KİMDİR?

Ekin Koç, 21 Haziran 1992 tarihinde Antalya'da dünyaya geldi. Lise eğitiminin ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme Bölümünde eğitimine devam etti. Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Oyuncu olarak ilk kez 2013'te Sana Bir Sır Vereceğim isimli dizide yer aldı. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde canlandırdığı Sencer karakteriyle hayran kitlesini genişletti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.