Wanda Nara:Eşimin beni kıskandığını sanmıyorum

Arjantinli forvet Mauro Icardi ile evli olan ve aynı zamanda modellik de yapan Wanda Nara'dan dikkat çeken itiraflar geldi. Sosyal medyada paylaştığı pozlarla adından sıkça söz ettiren Nara, başarılı golcünün kendisini kıskanmadığını itiraf ederken, bu zamana kadar estetik olmadığını ve iğne görünce tansiyonunun düştüğünü söyledi.

Yaşam Yayın: 16 Kasım 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 16.11.2020 15:18:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1998 okunma
Google News

PSG forması giyen Arjantinli forvet Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara, takipçilerinin sosyal medya üzerinden sorduğu sorulara yanıt verdi.

 

Aynı zamanda modellik de yapan Nara, bir takipçisinin "Mauro seni kıskanıyor mu?" sorusuna, "Sanmıyorum. Peki ben Mauro'yu kıskanıyor muyum? Şimdiye kadar onu kıskanmamı gerektirecek hiçbir koz vermedi bana" şeklinde yanıt verdi.

 

34 yaşındaki Nara bir başka takipçisinin "Yüzünde estetik var mı?" sorusuna ise, "Yüzümde hiçbir ameliyat yok, estetik yaptırmadım. İnsanların beni Instagram filtreleriyle görmesi güldürüyor ve hemen ameliyat olduğumu sanıyorlar. Fakat şırınga görür görmez tansiyonumun düştüğünü bilmiyorlar ki" diyerek yanıtladı.

 

 

İÇ ÇAMAŞIRLI POZUNU PAYLAŞTI

 

Takipçilerinin sorularına yanıt verdikten birkaç saat sonra Wanda Nara, paylaştığı iç çamaşırlı fotoğrafıyla dikkatleri üzerinde tutmayı başardı.

 

34 yaşındaki menajer ve model tüm dünyada artan koronavirüs vakaları sonrası paylaştığı fotoğrafa "Yeniden karantina altındayım" mesajını yazdı. Nara'nın fotoğrafı, kısa sürede 200 binden fazla beğeni aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.