Wanda Nara'dan peş peşe iki seksi poz!

PSG forması giyen Arjantinli golcü Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeyi sürdürüyor. Nara, önce yarı çıplak sonra da havuz kenarında olan 2 fotoğrafını art arda paylaşarak takipçilerinin büyük beğenisini kazandı.

Yaşam Yayın: 12 Kasım 2020 - Perşembe - Güncelleme: 12.11.2020 11:52:27
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
2764 okunma
Google News

Arjantinli forvet Mauro Icardi'nin hem eşi hem de menajeri olan Wanda Nara, sosyal medya paylaşımıyla bir kez daha adından söz ettirmeyi başardı.

 

 

Instagram'da 7 milyondan fazla takipçisi bulunan Wanda Nara, yarı çıplak pozunu hayranlarıyla paylaştı ve "Kıştan geriye kalanın hepsi bu" ifadelerini kullandı. 34 yaşındaki Nara'nın bu pozuna 500 binden fazla beğeni geldi.

 

 

Başarılı menajer bu pozunun ardından çocuklarının fotoğraflarını paylaşırken, son olarak evinde bulunan havuzun kenarından bir paylaşım yaptı ve "Deniz kızı gibi... Evde sonbahar-kış böyle geçiyor" mesajını yazdı. Wanda Nara'nın bu paylaşımı da çok kısa sürede 280 bin beğeni almayı başardı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.