Villaya polis baskını! Aralarında ünlü isimler de var

Covid-19 salgınına karşı alınan önlemler kapsamında gece hayatına birtakım kısıtlamalar getirildi. Ancak yasaklar, eğlence tutkunlarını durduramadı.

Yayın: 16 Kasım 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 16.11.2020 08:34:26
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
451 okunma
Google News

İşadamı Caner Karaloğlu geçen hafta babasının Yeniköy’deki villasında bir parti gerçekleştirmişti. Ünlü işadamı önceki gece de yine aynı villada 150 kişilik özel bir etkinlik düzenledi.

 

Partiye Öykü Çelik, Rüzgar Çetin, Kerim Sabancı, Özlem Yarar ve birçok yabancı uyruklu kişi katıldı.

 

Evden ayrılmalarına izin verilmedi 

 

Yüksek sesten rahatsız olan komşular, polise şikayette bulundu. Yeniköy’deki villaya birçok polis ve filyasyon ekipleri geldi.

 

Partiye katılanların evden ayrılmasına izin verilmedi. Ekipler eve girerek, 150 kişiye 930 TL para cezası kesti. Partiden çıkanlarsa yüzlerini gizleyerek kaçmaya çalıştı.

 

Sabahın ilk ışıklarına kadar süren partide Öykü Çelik, basın mensuplarına görüntü vermemek için Karaloğlu’nun özel şoförlü arabasına bindi.

 

Oyuncu, bir gün önce de Akmerkez’deki bir rezidansta düzenlenen partiye katılmıştı. Öykü Çelik, muhabirlerden arabanın arka koltuğuna yatarak saklandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.