Villası yıkılan AK Partili eski bakanın eşinin 'Erdoğan aradı' iddiası yalan çıktı

AK Partili eski bakan Kemal Unakıtan'ın eşi Ahsen Unakıtan'ın ikamet ettiği villanın çatısı, Üsküdar Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı. Yıkım sırasında Unaktın “Beni tartakladılar. Öğleden sonra Cumhurbaşkanı telefonla arayıp ‘Geçmiş olsun. Yapılanlara üzüldüm, ilgileneceğim’ dedi” açıklaması yapmıştı.

Gündem Yayın: 02 Aralık 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 02.12.2019 08:36:52
Editör -
Okuma Süresi: 28 sn.
1613 okunma
Google News

Ahsen Unakıtan'ın bu açıklaması Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yalanladı.

 

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 

“Bir internet sitesinde, Sayın Cumhurbaşkanımızın merhum Kemal Unakıtan’ın eşi Ahsen Unakıtan’ı oturduğu villanın çatısının ‘kanuna aykırı’ olduğu gerekçesiyle Üsküdar Belediyesi tarafından yıkılması nedeniyle telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiği şeklinde bir haber yer almıştır. Sayın Cumhurbaşkanımız ile Ahsen Unakıtan arasında herhangi bir telefon görüşmesi olmamıştır.”

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.