Vicdanının sesini dinleyen hırsız! Önce çaldı, sonra geri getirdi

Ankara'da Suriyeli bir vatandaşa ait tekerlekli sandalyeyi çalan zanlı, daha sonra vicdan azabı çektiğini belirterek tekerlekli sandalyeyi aldığı yere bıraktı. Polis ekiplerince bir süre sonra gözaltına alınan zanlı, çıkarıldığı mahkemece serbest kaldı.

Asayiş Yayın: 04 Ocak 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 04.01.2020 15:45:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1251 okunma
Google News

Ankara'nın Mamak ilçesindeki bir evin önünden tekerlekli sandalye çaldığı güvenlik kameralarınca tespit edilen zanlı, bir süre sonra tekerlekli sandalyeyi aldığı yere bıraktı.

 

Alınan bilgiye göre, Demirlibahçe Mahallesi'nde yaşayan Suriyeli M.A'ya ait tekerlekli sandalye, evinin önünden çalındı. M.A'nın ihbarı üzerine olay yerine gelen Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, parmak izi çalışmasının ardından güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi.

 

EVİN ÖNÜNE BIRAKIP GİTTİ

 

Kamera kayıtlardan zanlının S.M.A. olduğunu tespit eden ekipler, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
Bu sırada zanlı S.M.A, tekerlekli sandalyeyi getirerek aldığı evin önüne bıraktı.

 

VİCDAN AZABI ÇEKMİŞ

 

Polis ekiplerince bir süre sonra gözaltına alınan S.M.A'nın ifadesinde "tekerlekli sandalyeyi satmak için çaldığını ancak vicdan azabı çektiğini ve bu sebeple geri getirdiğini" söylediği öğrenildi.

 

SERBEST KALDI

 

İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.