Ünlü türkücü oryantal Didem'e bakmamıştı ama...

Ünlü şarkıcı Bülent Serttaş'ın son şarkısı Akdeniz'in klibi için YouTubea şikayet yağdı. YouTube da erotik şikayetler nedeniyle klibi yayından kaldırdı. Şarkıcının olay sonrası yaptığı başvuru kabul edilince klip yeniden platforma yüklendi.

Yaşam Yayın: 24 Temmuz 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 24.07.2021 12:30:13
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
1393 okunma
Google News

Bülent Serttaş'ın, yaklaşık bir ay önce çıkardığı Akdeniz şarkısının klibi YouTubedan sansür yedi. Platform, klipte erotik içerikler olduğu iddiasıyla gelen şikayetlerden dolayı 380 binden fazla izlenen videoyu yayından kaldırdı."

 

ŞİKAYET EDENLERİN SEKTÖRDEN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"

Milliyet'ten Sercan Kısmetin haberine göre; Bunun üzerine harekete geçen Serttaş videonun geri yüklenmesi için başvuru yaptı. Yapılan araştırmada erotik içerik olmadığı tespit edilen video yeniden yüklendi. Yaşadığı olay sonrası sitem eden şarkıcı, "Yapan vatan hainidir. Ülkemin tanıtımı için birçok şey gerçekleştirdim ve devam ediyorum. Şikayet edenlerin sektörden birilerinin olduğunu düşünüyorum" dedi.

 

ORYANTAL DANSÇI DİDEM OYNARKEN KAFASINI ÇEVİRMİŞTİ

Geçtiğimiz Ocak ayında yayınlanan İbo Show'a  konuk olan Bülent Serttaş, oryantal dansçı Didem'in gösterisine kafasını çevirmesi olay olmuştu. Sonrasında klibinde bikinili modelleri oynatması sosyal medyada alay konusu olmuştu

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.