Ünlü şarkıcı ve sevgilisi sahilde maskeyle güneşlendi

38 yaşındaki şarkıcı Britney Spears, sevgilisi Sam Asghari ile tatilde aşk tazeledi. Ünlü şarkıcı ve sevgilisinin plajda güneşlenirken de maskelerini çıkarmaması dikkat çekti.

Yaşam Yayın: 23 Haziran 2020 - Salı - Güncelleme: 23.06.2020 14:13:40
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
1223 okunma
Google News

Ünlü şarkıcı Britney Spears ile sevgilisi Sam Asghari, corona virüs nedeniyle aylarca evde kaldıktan sonra soluğu kumsalda aldı. İki sevgili önceki gün yaptıkları plaj keyfi sırasında çektikleri fotoğraflarını da Instagram sayfalarında paylaştı.

 

Bu paylaşımlarda dikkat çeken ise hem Spears'ın hem de Asghari'nin güneşlenirken ve yürüyüş yaparken bile yüz maskelerini çıkarmamaları oldu.

 

 38 yaşındaki Spears, geçen yıl yaşadığı ruhsal bunalım nedeniyle hastanede tedavi görmüştü. O zor süreçte en büyük destekçisi 26 yaşındaki sevgilisi Sam Asghari oldu.

 

O zor süreçte en büyük destekçisi 26 yaşındaki sevgilisi Sam Asghari oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.