Ünlü şarkıcı ve 3 yaşındaki oğlu koronaya yakalandı

40 yaşındaki Pink, Instagram hesabından yaptığı paylaşıma "İki hafta önce üç yaşındaki oğlum ve ben Covid-19 semptomları gösteriyorduk" diye başladı.

Yayın: 04 Nisan 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 04.04.2020 18:36:21
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
982 okunma
Google News

Sonra da şöyle sürdürdü: "Şanslıydık ki aile hekimimiz sayesinde test yaptırdık. Sonuç pozitif çıktı."

 

Pink, ailesinin o süreçte karantinada olduğunu, kendisiyle birlikte Jameson'ın da iki hafta boyunca karantinada kaldıklarını ve aile hekiminin önerilerini yerine getirdiklerini belirtti. Birkaç gün önce kendilerine yeniden test yapıldığını ve bu kez sonucun negatif çıktığını belirtti.

 

TEST YETERSİZLİĞİ 

 

Gerçek adı Alecia Beth Moore olan şarkıcı paylaşımında ABD hükümetinin koronavirüs testi konusundaki eksikliğini ve yetersizliğini de eleştirdi. Şarkıcı, koronavirüs testinin daha yaygın bir şekilde yapılması gerektiğini vurguladı.

 

BU HASTALIK CİDDİ VE GERÇEK 

 

Pink "Bu hastalık ciddi ve gerçek. İnsanlar bu hastalığın yaşlı ve genç, sağlıklı ve sağlıksız, zengin ve yoksul herkesi etkilediğini bilmeliler" diye yazdı. Şarkıcı, herkesin ücretsiz bir şekilde bu testten faydalanması gerektiğini de belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.