Ünlü şarkıcı Edis'ten Bursa'da coşkulu konser

Son zamanların popüler ismi Edis, Bursa Açıkhava Tiyatrosu’nda Bursalı sevenleri ile bir araya geldi.

Gündem Yayın: 11 Mayıs 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 11.05.2022 11:49:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
388 okunma
Google News

Son zamanların popüler ismi Edis, Bursa Açıkhava Tiyatrosu'nda Bursalı sevenleri ile bir araya geldi. Anne ve babasının üniversite yıllarında Bursa'da tanıştığını dile getiren şarkıcı, Bursalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

 

Edis, yaklaşık 4 aydır Amerika'da yürüttüğü müzik çalışmalarının ardından Türkiye Turnesi çerçevesinde vereceği konserlerde ilk durağı Bursa oldu.

 

''Hoş geldiniz gönül dostları, şeref verdiniz' diyerek Bursalı hayranlarını selamlayan Edis, danslarıyla ve sahne performansıyla beğeni topladı.''

 

Şarkı aralarında seyirci ile sohbet eden ediş Bursa'nın kendisi için önemli olduğunu dile getirdi. Edis, ''Türkiye turnemizin ilk şehri Bursa oldu. Bize uğurlu geliyorsunuz her seferinde, hep bir şey geliyor başımıza sonrasında. Bursa'yı çok seviyorum. Annemle babamın tanışma şehridir Bursa. Üniversitede burada okurken benim oluş sürecim başlamış'' dedi.

 

Bursalı sevenlerinin açmış olduğu pankartı okuyan ünlü popçu; ''Ne yazıyor orada 'var olma sebebin olan Bursa'mıza hoş geldiniz. Siz var ya delisiniz. Çok güzel zaman geçireceğiz, iyi eğlenceler ''diyerek Bursa Açıkhava Tiyatrosu'nu dolduran binlerce hayranıyla birlikte şarkılarını seslendirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.