Ünlü oyuncular ortak oldu

Ünlü oyuncular Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ, ortak yatırım yapmak için kolları sıvadı. Trakya'da 10'ar dönümlük üzüm bağları alan ikili, kendi şaraplarını üretecek.

Yaşam Yayın: 21 Haziran 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 21.06.2021 16:30:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1122 okunma
Google News

 

Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ da kendi şarap bağı olan Brad Pitt, Johnny Depp, David Beckham gibi ünlü isimlerin kervanına katıldı. Hürriyetten Mehmet Üstündağın haberine göre, Bir iş insanının15 yıl önce Tekirdağda "Şarap köyü" yapmak için aldığı iki bin dönümlük araziden 10ar dönüm satın alan iki yakın dost, burada kendi şaraplarını üretmeyi hedefliyor.

 

 

250 METREKARELİK BAĞ EVİ YAPACAKLAR

10 dönümlük araziye, 250 metrekarelik kır evi yapma ruhsatları olan ikili, şimdiden yapı çalışmalarına başlamış bile. Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ, ilk birkaç sene sadece kendileri için üzüm yetiştirip, şarap yapacak.

 

MARKALAŞTIRMAYI HEDEFLİYORLAR

İleride üzümler rüştünü ispatlayıp, uzmanlardan geçer not alırsa, iki arkadaş kendi bağlarından üretilen şarapları markalaştırmayı hedefliyor.

Brad Pitt ve David Beckham, kendi üzüm bağları olan ünlü isimlerden sadece ikisi. Brad Pitt'in üzüm bağları Fransa'da, Beckhamınkiler ise Kaliforniya'nın Napa Vadisi'nde.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.