Ünlü oyuncu yaz sezonuna sevgilisiyle girdi

Başarılı oyuncu Birkan Sokullu, başrol oynadığı Masumlar Apartmanı dizisinin sezon finali yapmasının ardından sevgilisi Eda Gürkaynak ile soluğu Bodrum'da aldı. Tatil sezonunu açan çift, kaldıkları otelin iskelesinde birbirini öpücüklere boğdu. sondakika.com'dan alınan haberin detayları...

Yaşam Yayın: 12 Haziran 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 12.06.2021 10:19:58
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
1268 okunma
Google News

TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı, salı günü yayınlanan bölümle sezon finali yaptı. Oyunculuğuyla alkış toplayan dizinin Han'ı Birkan Sokullu da cemiyet hayatının tanınan isimlerinden Eda Gürkaynak ile önceki gün tatil yapmak için Turgutreis'e gitti.

 

BİRBİRİNİ ÖPMEYE DOYAMADILAR

Yaklaşık 2 yıldır aşk yaşayan çift, kaldıkların otelin iskelesinde romantik anlar yaşadı. Güneş ve denizin tadını çıkaran ikili, bir ara birbirine sarılıp öpücüklere boğdu. 35 yaşındaki oyuncunun sevgilisiyle sarmaş dolaş halleri de kameralara yansıdı.

 

İşte çiftin tatilinden kareler...

 

 

Tatil sezonunu açan Birkan Sokullu ve sevgilisi birbirini öpücüklere boğdu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.