Ünlü oyuncu, 16 yaş büyük aşkıyla nikah masasına oturdu

36 yaşındaki ünlü oyuncu Naz Elmas, bir süredir birlikte olduğu 52 yaşındaki iş insanı Erol Özmandıracı ile nikah masasına oturdu. Çiftin yalıda gerçekleşen düğününe ünlü isimler de katıldı.

Yaşam Yayın: 16 Aralık 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 16.12.2019 09:11:58
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
1609 okunma
Google News

Son olarak ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz isimli dizide rol alan 36 yaşındaki güzel oyuncu Naz Elmas, bir süredir birlikte olduğu 52 yaşındaki iş insanı Erol Özmandıracı ile dün akşam Esma Sultan Yalısı'nda evlendi.

 

Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşen düğün törenine birçok ünlü isim katıldı. Görkemli bir düğünle evlenen Naz Elmas'ın düğününe katılanların arasından Pınar Altuğ, Yağmur Atacan ve Engin Altan Düzyatan gibi birçok ünlü isim vardı. Galatasaray Spor Kulübü 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak da nikah törenine katılan isimler arasında yer aldı.

 

"BİR ARAYA GELMEMİZİN SEBEBİ CİMBOMLULUĞUMUZ"

 

Düğün sonrası Uçankuş'a röportaj veren Naz Elmas, "Çok heyecanlı ve çok mutluyuz. Bizim bir araya gelme sebebimiz Cimbomluluğumuz. Erol'u ilk gördüğümde evleneceğim insan olduğunu anlamıştım" dedi. Galatasaray Yönetim Kurulu üyelerinden biri olan Özmandıracı ise "Onu ilk gördüğümde evleneceğimiz anlamıştım. Naz'ın ailede sıkı Galatasaray taraftarı" şeklinde konuştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.