Ünlü model, koronavirüs test sonucunu milyon dolarlık evinde bekliyor

Bu ayın başından beri hasta olduğunu sosyal medya hesabından duyuran ünlü model Heidi Klum, yaptırdığı koronavirüs testinin sonucunu 10 milyon dolarlık malikanesinde bekliyor.

Yaşam Yayın: 20 Mart 2020 - Cuma - Güncelleme: 20.03.2020 15:43:01
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
991 okunma
Google News

Dünyaca ünlü model Heidi Klum, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda hem kendisi hem de eşi Tom Kaulitz için koronavirüs testi yaptırdığını açıklamıştı.
 

Kaulitz'in test sonucu negatif çıktı. Fakat Heidi Klum hala test sonucunu bekliyor. Bu dönemde de kendini Bel- Air'deki lük malikanesinde izolasyona aldı.


Klum'un, 30 yaşındaki kocası Tom Kaulitz ve önceki iki evliliğinden dünyaya gelen dört çocuğuyla birlikte yaşadığı malikane kelimenin tam sarayı andırıyor. Klum, burayı 2013 yılında Emmy ödülle Ed Weinberger'den satın almıştı.

 

Akdeniz tarzında inşa edilen malikanenin toplam 8 tane yatak odası bulunuyor. 9.5 banyoya sahip olan malikane geniş bir arazi üzerine kurulu. Bu arazide olimpik boyutlarda bir yüzme havuzu da yer alıyor.
 

Klum ve ailesinin yaşadığı malikanenin alt katında bir jimnastik ve dans salonu, şarap mahzeni, geniş bir şef mutfağı da bulunuyor.
 

Geçtiğimiz yıl 30 yaşındaki Tom Kaulitz ile evlenen model, turne dönüşü rahatsızlanan eşiyle birlikte koronavirüs testi yaptırdıktan sonra iki ayrı odada karantinaya alındı.
 

Eşiyle camın iki tarafından birbirlerini öptüklerini gösteren videoyu paylaşan Klum altına şu notu düşmüştü: "Bütün hafta boyunca hastaydım ve ne yazık ki birkaç gün önce turneden dönen eşim de kendini hasta hissediyordu.
 

Güvenlik tedbiri olarak koronavirüsü testlerimizin sonucunu alana kadar ayrı kalıyoruz. Virüsleri yaymak ve hem birbirimizi hem de başkalarını hasta etmek istemiyoruz. Doğru şeyleri yapmak ve bulaştırmamak ona sarılmak ve onu öpmek istememden daha önemli."
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.