Ünlü manken Didem Soydan hastanelik oldu

Didem Soydan, önceki akşam hastaneye kaldırıldı. Ünlü mankene acil müdahale yapılırken, Burak Deniz hastane koridorunda bekledi.

Yaşam Yayın: 06 Kasım 2020 - Cuma - Güncelleme: 06.11.2020 10:03:17
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
1582 okunma
Google News

Didem Soydan ile oyuncu Burak Deniz 1.5 ay önce aşk yaşamaya başladı. İkili önceki akşam Didem Soydan’ın evindeydi. Eski manken birden rahatsızlanıp fenalaştı. “Gözüm ondan başkasını görmüyor” dediği sevgilisi, hemen hastaneye götürdü.

 

Nişantaşı Amerikan Hastanesi’ne koştular. Didem Soydan’ın apandisitinin şiştiği ve patlama noktasına geldiği öğrenildi. Burak Deniz hastane koridorlarında korku ve telaş içinde saatlerce ayakta bekledi.

 

Bu süre içinde arayıp soran arkadaşlarına telefonda bilgi verdi. Sonra tek başına çıkıp sevgilisi hakkında “Didem’in durumu şu an iyi, çok şükür. Ama kontrol amaçlı geceyi hastanede geçireceğiz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.