Ünlü kadın sunucu elleri kanlar içinde yakalandı!

Ünlü televizyon programı "Love Island"ın sunucusu Caroline Flack, sevgilisi Lewis Burton'a saldırdığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Flack'in 23 Aralık Pazartesi günü mahkemeye çıkacağı açıklandı.

Dünya Yayın: 14 Aralık 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 14.12.2019 17:01:49
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
1307 okunma
Google News

Londra Polisi Sözcüsü, elleri kanlar içinde bulunan 40 yaşındaki ünlü sunucunun gözaltına alındığını ve sevgilisine saldırmakla suçlandığını açıkladı. Sevgilisinin ciddi şekilde yaralanmadığını belirten polis sözcüsü, Flack'in 23 Aralık Pazartesi günü, Highbury Corner'de mahkemeye çıkacağını belirtti.

 

2014 yılında İngiltere'de yapılan ünlü dans yarışması "Strictl Come Dancing"i kazanan Flack, "The X Factor" ve "Love Island" programlarını sunmasıyla da tanınıyor. CNN'de yer alan habere göre, Flack'in menajeri ve "Love Island" yapımcıları konuyla ilgili açıklama yapmayı reddediyor. 
 
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.