Ünlü futbolcu villasını satıyor! Dudak uçuklatan rakam

12 sene Fenerbahçe forması giydikten sonra futbolu Eskişehirspor'da bırakan golcü oyuncu Semih Şentürk ve eşi Pınar Şentürk Beykoz'daki villasını satıyor. Çift villa için 19 milyon TL istiyor.

Yayın: 19 Kasım 2019 - Salı - Güncelleme: 19.11.2019 09:57:07
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.
1406 okunma
Google News

Uzun süre Fenerbahçe forması giyen ve futbolcu geçtiğimiz sene Eskişehirspor formasıyla bırakan Semih Şentürk, Beykoz'daki villasını satılığa çıkardı.

 

Yıllarca Fenerbahçe'de top koşturduktan sonra Antalyaspor ve İstanbul Başakşehir formaları giyen, şimdi ise Eskişehirspor'un başarısı için mücadele eden Semih Şentürk lüks villasını satıyor.

 

Ünlü futbolcu ve 2003 yılında evlendiği eşi Pınar Şentürk, 10 yıl önce Beykoz'dan satın aldıkları, 1200 metrekare arazi için bulunan 12 odalı ve 6 banyolu evlerini gözden çıkardı.

 

Pınar Şentürk, villanın satılması için ilan verdi. Çift, evleri için 19 milyon TL istiyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.