Ünlü anketçi erken seçim için tarih verdi!

Erken seçim tartışmaları devam ederken sosyal medya hesabından sürpriz bir paylaşıma imza atan MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, "Ekim ayında olabilir. Sahi 4 Ekim Pazara mı geliyor?" ifadelerini kullandı.

Gündem Yayın: 04 Haziran 2020 - Perşembe - Güncelleme: 04.06.2020 13:39:38
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
1350 okunma
Google News

MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, kişisel Twitter hesabı üzerinden çarpıcı bir mesaj paylaştı. Daha önce erken seçimin Kasım ayında olabileceğini söyleyen Kulat, erken seçimin 4 Ekim Pazar günü yapılabileceğini işaret etti.

 

"PEK ÇOK KABİNE DEĞİŞİKLİĞİ CUMA GECELERİ YAPILMIŞTIR"

 

Peşine bir paylaşım daha yapan ve kabine değişikliği iddialarınadeğinen Kulat, cuma akşamlarının siyasetin 'en sıcak ve sürprizlerle dolu' akşamları olduğunu ifade ederek "Pek çok kabine değişikliği Cuma geceleri yapılmıştır" ifadelerini kullandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.