Ulucami ilk cuma namazında doldu taştı!

Bursa'da 16 Mart'tan bu yana toplu ibadete kapalı olan Ulucami'nin içinde aylar sonra ilk cuma namazı kılındı. Sosyal mesafe kuralına uyulduğu için cami içerisine sığmayan cemaat, avluda da namaz kıldı.

Yayın: 05 Haziran 2020 - Cuma - Güncelleme: 05.06.2020 14:27:08
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
1229 okunma
Google News

Tarihî mabet hınca hınç doldu. Sosyal mesafeli kılınan namaz sebebiyle cami içerisine sığmayan cemaat, avlu ve bahçede namaz kıldı.

 

 

Korona virüsü salgını sebebiyle 16 Mart'tan bu yana toplu ibadete kapalı olan Ulucami'nin içerisinde ilk defa toplu namaz kılındı. Geçen hafta kılınan ilk cuma namazının ardından bu hafta da sosyal mesafe kuralına uyularak kılınan ilk cuma namazında vatandaşlar cami içerisini doldurdu. Sosyal mesafe kuralına uyarak saf tutan cemaat cami içerisine sığmayınca bazı vatandaşlar avlu ve parklarda da saf tuttu.

 

Namazı kılan vatandaşlar dua ettikten sonra sosyal mesafe kuralına uyarak evlerinin yolunu tuttu.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.