Uber'den İstanbul'da siyah taksi dönemi

Uber, İstanbul'da Siyah Taksi servisini başlattığını açıkladı

Ekonomi Yayın: 21 Şubat 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 21.02.2022 16:30:11
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
744 okunma
Google News

Uber, İstanbul’da Siyah Taksi ürününü açtığını ve fiyatlandırmanın yine Ulaşım Koordinasyon Merkezi tarafından belirlenen Siyah Taksi taksimetre fiyat tarifesine göre yapılacağını açıkladı.

Uber aynı zamanda, Siyah Taksi’ye katılmak isteyenlere özel hazırlanan araç alım programı ve araç finansman desteği sayesinde, araçlarını siyah taksiye çevirmek isteyen sarı taksiler için özel araç alım avantajları sunulacağı belirtti.

Uber Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı yaptığı açıklamada, siyah taksi hizmetinin yalnızca İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin düzenlemelerine göre faaliyet gösteren, ticari taksi plakası taşıyan ve siyah renk lüks taksi kategorisinde çalışan araçlar tarafından sunulacağını söyledi. Bahadırlı, fiyatlandırma da yine UKOME tarafından belirlenen Siyah Taksi taksimetre fiyat tarifesine göre yapılacağını belirterek, "Hem yerli hem yabancı Uber kullanıcılarından yoğun talep bekliyoruz” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.